Online Çeviri Yardımlaşma Ağı Cucumis

Onlarca dilde faydalanabileceğiniz, çevirmenlerin online olarak yardımlaştıkları, çevirdiğiniz her metinde puanlar kazandığınız, çeviri isteklerini için de bu puanlara ihtiyaç duyduğunuz bir çeviri yardımlaşma hizmeti.

Eğer her hangi bir yabancı dil bilmiyorsanız her 10 günde puanlarınıza eklenen 300 puanla da dilediğiniz çeviriyi ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz.

Küçük bir üyelik işleminden sonra ücretsiz çeviri hizmetinden yararlanabilirsiniz.

“Online Çeviri Yardımlaşma Ağı Cucumis” üzerine 2 yorum

 1. Naime, turski tabloid Bugon objavio je fotografiju na kojoj se Kežman u svojim kolima nalazi u društvu tamošnje lepotice Nizil Jalčin, sa kojom je prethodno proveo ludu noć u diskoteci. Tragom ove informacije pozvali smo Mateju Kežmana, koji nam je rekao da je u pitanju neuspeo pokušaj podmetačine turske štampe.

  – Šta drugo da kažem osim da je u pitanju nameštaljka. Činjenica da su samo jedne, i to niskotiražne novine objavile tu priču, dovoljno govori o ovoj "aferi". Iako sam u Turskoj veoma popularan, nijedan novinar me nije pozvao ovim povodom jer znaju da je priča neistinita – kaže za Kurir Mateja Kežman.

  Otkrivajući pozadinu cele priče, srpski fudbaler ističe da je fotografija zaista zabeležena, ali da se na njoj u njegovom društvu nalazi istanbulska sportska novinarka, sa kojom je imao zakazan intervju.

  – Ljudi u klubu su mi zakazali intervju s jednom od najpoznatijih sportskih novinarki, s kojom sam se našao u osam sati uveče, a ne u pet ujutru, kako je objavljeno, a sliku nije napravio nikakav paparaco već njen fotograf, koji je slikao i intervju.

  Na pitanje šta mu je rekla supruga Emilija posle čitave priče, napadač Fenerbahčea kaže:

  – Zajedno smo videli tu izmišljotinu i slatko se nasmejali. Naš brak je stabilan i zasnovan na uzajamnom poverenju, tako da ovakve priče ne mogu da nam naude.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir